מזון ומשקאות

אופה וקונדיטור-למלון יוקרתי בשרון

שם התפקיד
אופה וקונדיטור-למלון יוקרתי בשרון
מיקום
אזור השרון
דרישות התפקיד
למלון יוקרתי באזור השרון דרוש/ה אופה וקונדיטור/ית. ***ניסיון בתחום-חובה*** העבודה הינה במשמרות, סופי שבוע וחגים***
נסיון
1 שנים

אחמ"ש/ית מזון ומשקאות

שם התפקיד
אחמ"ש/ית מזון ומשקאות
מיקום
תל אביב והרצליה
דרישות התפקיד
למלונות באזור תל אביב והרצליה דרושים/ות אחמ"ש/ית מזון ומשקאות: * העבודה הינה במשמרות כולל סופי שבוע וחגים. * נדרש ניסיון קודם כאחמ"ש במסעדה/חדר אוכל/אירועים וכנסים. * אנגלית ברמה גבוהה. *תנאים מעולים למתאימים*
נסיון
2 שנים

מנהל/ת אגף מזומ"ש

שם התפקיד
מנהל/ת אגף מזומ"ש
מיקום
אזור השרון
דרישות התפקיד
• ניסיון קודם בתחום (עדיפות למי שיש ניסיון בבית מלון 5 כוכבים) • יכולת לעבוד תחת לחץ ובמציאות משתנה. • הכרות עם אתרי הדירוג השונים. • תקשורת בינאישית גבוהה. • אנגלית ברמה גבוהה (שפות נוספות – יתרון). • לעיתים תדרש עבודה בסופי שבוע.
נסיון
2 שנים

מנהל/ת חדר האוכל

שם התפקיד
מנהל/ת חדר האוכל
מיקום
תל אביב
דרישות התפקיד
תפעול וניהול חדר האוכל, הדרכת עובדים חדשים, שיבוץ וניוד עובדים במחלקה, הכנת סידורי עבודה והסעות. *העבודה במשרה מלאה, כולל סופי שבוע וחגים בהתאם לצרכי המלון. *עברית ואנגלית ברמה גבוהה - חובה *ניסיון בתפקיד אחמ"ש בכיר / סגן באגף מזון ומשקאות במלון בינוני עד גדול – חובה *ניסיון מלונאי בתחום – יתרון.
נסיון
1 שנים

מתאמ/ת מזון ומשקאות

שם התפקיד
מתאמ/ת מזון ומשקאות
מיקום
תל אביב
דרישות התפקיד
אחראי על תיאום כל מחלקות אגף המזומ"ש: מסעדות, מטבח כולל שטיפת כלים. התפקיד כולל עבודה מול כל מנהלי מחלקות, הוצאת תפריטים, פירוט ומעקב אחר אירועים, סידורי עבודה וחוקיות, ענה טלפונים ומיילים וכו'. דרישות: הכרה את תחום המלונאות והתיירות- יתרון, אנגלית ברמה טובה - חובה, שפות נוספות - יתרון.
נסיון
1 שנים

סגן מנהל מזומ"ש

שם התפקיד
סגן מנהל מזומ"ש
מיקום
אזור השרון
דרישות התפקיד
*ניסיון קודם בתפקיד סגן מנהל מזומ"ש במלון 5 כוכבים . *יכולת מוכחת בניהול צוות עובדים גדול. *תקשורת בינאישית גבוהה . *יכולת לעבוד גם בסופ"ש וחגים ובשעות עבודה מרובות. *עבודה תחת לחץ
נסיון
2 שנים